מאפה תירס קייצי

מתכון של השף בני סיידא למאפה תירס בקלי קלות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: בני סיידא

דרג:
מאפה תירס קייצי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 12 מנות/ תבנית 26

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 600 גרם גרגרי תירס מוקפאים ומופשרים של סנפרוסט
  • 1 שקית פתיתי פרמזן מסדרת השף הלבן
  • 1 גביע גבינה בולגרית פיראוס מגוררת
  • 100 גרם קולאז’ קשקבל מגוררת
  • 1 מיכל שמנת להקצפה 32% מסדרת ה שף הלבן
  • 3 בצלים ירוקים קצוצים
  • 4 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • 2 כפות עיטורי עגבניות של אוליביה
  • מלח, פלפל שחור
  • 1/3 כוס חלב תנובה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור לחום בינוני של 190 מעלות
2. שמים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה
3. יוצקים לתבנית ואופים כ- 45 דקות עד שהמאפה מזהיב. מגישים חם


דרג: