מאפה קישואים בקרם גבינת צאן ויוגורט

מאפה קישואים בקרם גבינת צאן ויוגורט

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מאפה קישואים בקרם גבינת צאן ויוגורט
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 5 מנות\תבנית אפייה אובלית עשויה מחרס

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק"ג קישואים
  • 80 גרם חמאת תנובה
  • 4 כפות שמן זית
  • 6 שיני שום כתושות
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • לקרם גבינת צאן ויוגורט
  • 100 גרם גבינת קולאז’ פרומעז
  • 150 גרם גבינת קולאז’ קצ’קבל מגוררת
  • 150 גרם גבינה בולגרית עזים פיראוס מגוררת
  • 100 גרם לבנה פיראוס
  • 100 גרם גבינת תנובה 5%
  • 50 גרם פתיתי פרמזן מסדרת השף הלבן
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 גביע שמנת תנובה "בטעם של פעם"
  • 1 גביע שלי יוגורט
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • מלח, פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. שוטפים היטב את הקישואים, חותכים (עם הקליפה) לאורך, חותכים כל חצי ל- 3-4 רצועות.

 

2.  ממיסים במחבת את החמאה והשמן, מטגנים את הקישואים עד להזהבה קלה. מעבירים לקערה, מתבלים בשום, מלח ופלפל ומערבבים. מסדרים בתבנית.
3. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).

 

4.  שמים בקערה את כל מרכיבי הקרם ומערבבים לתערובת אחידה, יוצקים על הקישואים ואופים כ- 45 דקות עד שהמאפה מזהיב. ממתינים 20 דקות, מחלקים למנות ומגישים.


דרג: