מאפה פטריות מופחת קלוריות

מאפה פטריות מושלם ובעל ערך קלורי מופחת

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מאפה פטריות מופחת קלוריות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מנות 10/תבנית מלבנית 30/20 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 3 שיני שום כתושות
  • 4 כפות קמח
  • 4 ביצים
  • פלפל שחור טחון טרי
  • מלח
  • תבנית מלבנית 30/20 ס"מ משומנת
  • 1 כף שמן
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 2 סלסלות פטריות שמפניות פרוסות
  • 1 סלסלת פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות
  • 250 גרם גבינת תנובה 5% או חצי אחוז
  • 1 גביע גבינת קוטג' 5% או חצי אחוז
  • 150 גרם פתיתי לייט מסדרת השף הלבן
  • חצי כוס עירית קצוצה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מחממים במחבת טפלון כף שמן, מוסיפים את הבצל, מטגנים עד שנעשה שקוף, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שלא ישארו נוזלים במחבת. מעבירים לקערה.
2. מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות, מוסיפים לקערה את יתר המרכיבים ומערבבים, יוצקים לתבנית, אופים כ-35 דקות עד שהמאפה מזהיב ומגישים חם.

דרג: