מאפה חזה הודו וירקות

מאפה חזה הודו וירקות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: חגית ענית

דרג:
מאפה חזה הודו וירקות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 פרוסות חזה הודו
  • 0.5 קופסת עגבניות מקולפות
  • 1 בצל בינוני
  • 2 קישואים בינוניים
  • 50 גרם פטריות טריות
  • 1 פלפל אדום
  • 1 שן שום
  • 1 עלה דפנה
  • מלח ופלפל שחור טחון

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.חותכים את הירקות ושמים אותם (חוץ מהפטריות והפלפל) מסביב לנתחי ההודו בכלי חסין אש .
2.מתבלים ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, במשך 40 דקות.
3.מוציאים, מוסיפים את הפטריות והפלפל, ומחזירים לתנור לעוד עשר דקות.

 

דרג: