מאפה דובדבנים ושוקולד חם

מאפה דובדבנים ושוקולד חם, קינוח שכולם אוהבים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מאפה דובדבנים ושוקולד חם
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 12

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 עלי בצק פילו
  • חמאה מומסת
  • 150 גרם שוקולד מריר מגורד בפומפיה
  • 100 גרם שוקולד לבן מגורד בפומפיה
  • כוס וחצי דובדבנים משומרים ללא חרצנים-את הנוזל לשמור בצד
  • אבקת סוכר

אופן הכנה:

1. מחממים מראש את התנור ל-160 מעלות.
2. מברישים את עלה הפילו בחמאה ומעליו מניחים עוד עלה.
3. מברישים מעליו בחמאה וכך את כל העלים.
4. בשליש הקרוב אלינו מפזרים את הדובדבנים והשוקולד ומגלגלים תוך דחיסה קלה עם האצבעות פנימה, לצורת גליל אחיד ויפה.
5. מעבירים את הגליל של המאפה אל תבנית עם נייר אפייה ואופים עד להשחמה יפה.
6. מגישים חם בליווי גלידת וניל עם סירופ הדובדבנים מעליה ואבקת סוכר.

דרג: