מאפה גבינות ופסטה

מאפה פשוט, מהיר הכנה וטעים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: מאירה גולדמן

דרג:
מאפה גבינות ופסטה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 8 מנות/תבנית מלבנית 25X17 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 300 גרם קוטג’ 3% תנובה
  • 100 גרם גבינת "פיראוס" בולגרית 16%
  • 100 גרם פתיתי לייט 9% מסדרת השף הלבן
  • 2 גביעי יוגורט יופלה לבן טבעי 1.5%
  • 3 ביצים
  • 2 כפות קמח תופח
  • 1/2 כפית מלח
  • 4 עלי לזניה ללא בישול
  • קורט פלפל

אופן הכנה:

הכנה:
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרססים תבנית בגודל 25X17 ס"מ בתרסיס שמן.
2. בקערה גדולה מערבבים את הגבינות, היוגורט, הביצים, הקמח והמלח. שוברים את עלי הלזניה ומוסיפים לתערובת. משטחים בתבנית וזורים למעלה את הפלפל.
3. אופים כ-30 דקות או עד שמזהיב.

הצעת הגשה: מגישים עם סלט וירק מוקפץ.

 

דרג: