מאפה גבינות וחצילים

דיאלוג בין חצילים וגבינות ליצירת מאפה מושלם למנה עיקרית בארוחה חלבית

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מאפה גבינות וחצילים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 5 דקות

כמות מנות: 12 מנות תבניות מלבניות/מרובעות 24X24ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם סלט חצילים על האש
  • 250 גרם גבינה בולגרית "פיראוס" 16% מפוררת
  • 1 גביע קוטג’ "תנובה" 5%
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
  • 3 ביצים טרופות
  • 4 כפות קמח
  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

1.מחממים תנור ל-180 מעלות
2.מערבבים היטב את כל המרכיבים ומפלפלים
3.יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת בשוליים
4.אופים כ-50 דקות, עד שהמאפה זהוב ויציב.
5.מוציאים ומצננים כ-20 דקות לפני הפריסה
דרג: