מאפה גבינות

מאפה גדוש בגבינות. מתאים לחג השבועות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מאפה גבינות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 12 מנות / תבנית בגודל 22X20 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • גביע קוטג’ תנובה
  • 250 גרם גבינה בולגרית או בולגרית עזים פיראוס מגוררת
  • 250 גרם גבינת קולאז’ קצ’קבל או טל העמק מגוררת
  • 1 מיכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
  • 200 מ"ל קרם פרש
  • 3 כפות קמח
  • 4 ביצים
  • פלפל שחור טחון טרי
  • 1/2 כוס שמיר או עירית קצוצים

אופן הכנה:

1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
2. שמים את כל המצרכים בקערה ומערבבים. יוצקים לתבנית  מלבנית משומנת בגודל 20X22 ס"מ ואופים כ- 40 דקות, עד שהמאפה מזהיב.
3. מצננים מעט, חותכים למנות ומגישים.

 


דרג: