מאפה ברוקולי מעולה

תוספת מעודנת ונפלאה לכל סעודה או מנה נהדרת בפני עצמה, קלה וטעימה.

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: עורך השף הלבן

דרג:
מאפה ברוקולי מעולה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 2 תבניות אינגליש קייק מלאות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 תבניות אינגליש קייק
  • חבילת ברוקולי קפוא
  • 3 כפות שמן
  • 3 בצלים קצוצים
  • 3 שיני שום כתושות
  • חצי כוס קמח תופח
  • 3 ביצים
  • מיכל קצפת קרם לבישול צמחי 5% השף הלבן
  • כף אבקת רוטב או מרק פטריות
  • מלח ופלפל

אופן הכנה:

1. מזהיבים את הבצלים במחבת מספר דקות עד שהם רכים ושחומים. מוסיפים את הברוקולי וממשיכים לבשל עוד 3 ד'. מתבלים במלח, פלפל ואבקת מרק.

2. בקערה מערבבים את הקמח, הביצים והשמנת. מוסיפים את תוכן המחבת לקערה ומערבבים היטב.

3.משמנים שתי תבניות אינגליש קייק וממלאים אותן בתערובת.

4. אופים בחום של 180 מעלות כארבעים וחמש דקות או עד שהמאפים שחומים והפשטידה יציבה.

5. פורסים ומגישים. אפשר להקפיא.


דרג: