מאפה אישי של מנגולד, פלפל ובולגרית ללא גלוטן

מאפה אישי של מנגולד, פלפל ובולגרית ללא גלוטן

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מאפה אישי של מנגולד, פלפל ובולגרית ללא גלוטן
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 4 מנות\4 תבניות אישיות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 0.33 פלפל אדום חריף, קצוץ
  • מלח
  • 4 עלי מנגולד גדולים
  • 1 בצל סגול בינוני, קצוץ
  • 1 גזר גדול חתוך לקוביות קטנות
  • 1 שורש סלרי אמריקאי, חתוך לקוביות קטנות
  • 3 כפות שמן זית
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כף תימין טרי קצוץ
  • 120 גרם גבינה פיראוס בולגרית של תנובה, מגורדת
  • קמח תפוחי אדמה
  • 2 ביצים טרופות
  • 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות

אופן הכנה:

אופן ההכנה: 1. חותכים את המנגולד לרצועות קצרות לא רחבות, ללא השורש הלבן.
2. מחממים 3 כפות שמן זית וצולים את הבצל הסגול הקצוץ לשקיפות.
3. מוסיפים את קוביות הגזר, הפלפלים, הסלרי, קורט פלפל שחור גרוס ועלי התימין וצולים כ-5 דקות תוך ערבוב.
4. מוסיפים את עלי המנגולד וצולים לעוד כמה דקות.
5. מצננים.
6. מעל הירקות מוסיפים את הגבינה הבולגרית, כפית קמח תפוחי האדמה והביצים הטרופות .
7. מערבבים לעיסה אחידה ויוצקים לתבניות אשיות.
8. אופים בחום של 170 מעלות עד שהמאפה משחים.
9. מגישים חם.  
דרג: