לפת כבושה

לפת כבושה, מתכוני ירקות איכותיים למרקים, פשטידות, לביבות ועוד, שמאתגרים את הדמיון הקולינרי

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
לפת כבושה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק"ג לפת
  • 1 ראש סלק אדום
  • 1 כוסית מלח
  • 1 כוסית חומץ
  • 2 שיני שום

אופן הכנה:


1. שוטפים הלפתות והסלק , קולפים ופורסים. מניחים  בכלי.
2. מוסיפים את שאר מרכיבי המתכון, מניחים בצנצנת וממלאים מים.
3. כשהלפת הופכת ורודה אדומה – היא מוכנה ויש להעבירה למקרר.

דרג: