לחמניות בצל

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
לחמניות בצל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 8 לחמניות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 ג´ קמח
  • 30 גרם סוכר
  • 70 גרם חמאה
  • 250 ג´ מים
  • 25 ג´ שמרים (לחלק את המים גם לשמרים)
  • 1 חלמון ביצה
  • 10 ג´ מלח
  • 250 ג´ בצל פרוס דק

אופן הכנה:

אופן הכנה: 
1. מטגנים את הבצל. מניחים בצד להתקרר.
2. מערבבים את החומרים לבצק-חוץ מהבצלים. לשים כמה דקות.
3. אחרי רבע שעה שנותנים לבצק לנוח, מוסיפים את הבצלים ומאחדים אותם לתוך הבצק.
4. מתפיחים שעה וחצי.
5. מחלקים את הבצק לכדורים של 100 ג´.
6. עושים מכל כדור גליל קטן.
7. מתפיחים עוד שעה.
8. מחממים תנור לחום בינוני-גבוה-200 מעלות.
9. אחרי 10-12 דקות מוציאים מהתנור ומצננים.
מתכון מעולה תמיד יוצא טוב!
דרג: