לחם תירס עם פרמז׳ן וצנוברים

לחם תירס פריך שנחטף בן רגע

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
לחם תירס עם פרמז׳ן וצנוברים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות / תבנית אינגלישקייק

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 1 כוסות קמח תירס
  • 3/4 כוס קמח לבן
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • 11/2 כפות סוכר
  • 2 ביצים
  • 50 גרם חמאה, מומסת
  • 2 כפות שמן תירס
  • 1 כוס ריוויון
  • 100 גרם גבינת פרמז׳ן, מגוררת
  • 100 גרם צנוברים, קלויים
  • לעיטור:
  • 1 כפית מלח גס

אופן הכנה:

1. מחממים תנור לחום בינוני נמוך(170 מעלות).
2. שמים את כל המרכיבים בקערה וטורפים היטב לתערובת אחידה.
3. יוצקים לתבנית את התערובת ומפזרים מעל את גרגירי המלח הגס.
4. אופים במשך 30 דקות עד שהלחם מזהיב ומגישים חם. מומלץ להגיש חם עם חמאה או עם גבינת שמנת.


 


דרג: