• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • עוגות שמרים
    • מתכונים לעוגיות ומתכונים עם עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
  • מתכונים נוספים
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
        • מתכונים לחג השבועות
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
      • ולקינוח...
        • עוגות ועוגיות
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
        • קטניות
        • פירות
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר

כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי

כניסה למטבח שלי

מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:

תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות

איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.

מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו

נא להזין סיסמא חדשה:

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה

הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • לחמים לחמניות ומאפים
  • לחם בירה מוזהב עם זיתים וגבינה
ספריית-השף
  • לחמניות קמח מצה לפסח
  • מאפה גבינה וממרח זיתים
  • קוראסון שוקולד קל להכנה
  • לחמניות גבינה
  • לחמניות קמח מצה לפסח
  • מאפה גבינה וממרח זיתים
  • קוראסון שוקולד קל להכנה
  • לחמניות גבינה

לחם בירה מוזהב עם זיתים וגבינה

קל להכנה, יפה וטעים במיוחד: לחם בירה משודרג עם זיתים וגבינה

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
לחם בירה מוזהב עם זיתים וגבינה
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: תבנית אינגליש קייק 30x11 ס"מ
דירוג גולשים:
רוצה להתייעץ?
וואטסאפ לשף שלנו

רכיבים:

  • ½ כוס גרעיני חמנייה קלופים
  • ½ כוס גרעיני דלעת קלופים
  • ⅞2 כוסות (360 גרם) קמח
  • 1 שקיק (10 גרם) אבקת אפייה
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית כורכום
  • ½ כפית אורגנו מיובש
  • 4 כפות פתיתי בצל מטוגן מיובש
  • 75 גרם גבינת פקורינו "תנובה" מגוררת גס
  • 150 גרם זיתי קלמטה קטנים מגולענים
  • 2 כפות סילאן
  • 1 בקבוק (330 מ"ל) בירה
  • 3 כפות שמן זית

איך מכינים:

אופן ההכנה:
1. משמנים תבנית מוארכת 30x11 ס"מ, ומרפדים את תחתיתה ואת דופנותיה בנייר אפייה. מחממים את התנור לחום קצת נמוך מבינוני. 2. מערבבים את גרעיני החמנייה עם גרעיני הדלעת, ומורידים הצידה 4-3 כפות לעיטור.
3. מנפים קמח, אבקת אפייה, מלח וכורכום לקערה. מוסיפים אורגנו, פתיתי בצל מטוגן, גבינה מגוררת ושארית גרעיני החמנייה והדלעת, ומערבבים.
4. מוסיפים סילאן, 2 כפות שמן זית ובירה, ומערבבים היטב לבצק אחיד. מוסיפים את הזיתים ומערבבים שוב.
5. מעבירים את הבצק לתבנית המוכנה, ומיישרים את פניו.
6. מברישים את פני הבצק בכף השמן הנותרת וזורים למעלה את הגרעינים השמורים.
7. מריצים להב סכין לאורך מרכז הבצק, כדי ליצור סדק שדרכו יוכלו האדים לצאת.
8. אופים במשך 45-40 דקות, עד שפני הלחם מזהיבים יפה ומרכזו יציב למגע.
9. מוציאים את התבנית מהתנור, ומחלצים את הלחם - עם הנייר - מתוך התבנית. מצננים על רשת. מסירים את הנייר בזהירות ופורסים. מגישים את הלחם כפי שהוא, או מרוח במעט חמאה.
טיפ: הלחם מתאים להקפאה. כדאי לפרוס אותו לפני ההקפאה, כדי שאפשר יהיה לשלוף מהאריזה רק את הכמות הרצויה.

דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

מתכונים שצפית בהם לאחרונה

    אין מתכונים נוספים שנצפו

    דף הבית
    • מפת אתר
    • צור קשר
    • המתכונים שלי
    • העלאת מתכון
    • הצהרת נגישות
    • בלוג השף
    • תנאי שימוש
    מתכונים נוספים
    • מוס רוזמרי חלבה
    • סופלה שוקולד
    • עלי סיגרים במילוי גבינה
    • מאפה גבינות וחצילים
    • פאי דובדבנים אישי
    סוגי מתכונים
    • פסטה
    • מרקים
    • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגיות קוואקר
    ערוצי השף הלבן
    המוצרים שלנו
    הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
    ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
    בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
    נרשמת בהצלחה
    השף הלבן techmarketing