לחם בירה מהיר

לחם בטעם חמצמץ, מתכון בגרסה טבעונית ופרווה, מתאים להכנת כריכים, כתוספת לסלטים וכדומה

מאת: איתמר נחום \

מקור מתכון: איתמר נחום

דרג:
לחם בירה מהיר
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 3 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 וחצי כוסות קמח תופח
  • 1 בקבוק 330 מ''ל בירה לבנה
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח

אופן הכנה:

הכנה:
1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2. מערבבים את הקמח והבירה מוסיפים את המלח והסוכר ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
3. מעבירים לתבנית ואופים 35 דקות.


דרג: