לזנית גבינות מהירת הכנה

לזניה חלבית פשוטה וטעימה!

מאת: השף הלבן \

מקור מתכון: השף הלבן

דרג:
לזנית גבינות מהירת הכנה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: תבנית מלבנית בגודל 23/33 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת עלי לזניה
  • 1 חבילת גבינה בולגרית "פיראוס" חתוכה לקוביות
  • 2 גביעי גבינת קוטג' 250 גרם "תנובה"
  • 2 ביצים
  • פתיתי גבינת עמק למאפים
  • לרוטב:
  • 2 גביעי רסק עגבניות
  • 0.5 כפית מלח
  • אורגנו לפי הטעם
  • 0.5 כפית סוכר
  • 0.5 כוס מים

איך מכינים:

הכנה
1. מערבבים את חומרי הרוטב. מערבבים בנפרד את הקוטג' והביצים לתערובת אחידה
2. מרכיבים את הלזניה: משמנים תבנית בינונית ומניחים שכבה אחת של עלי לזניה, מעליה שופכים חצי מכמות הרוטב ומכסים בעוד שכבה של עלי לזניה. לאחר מכן מפזרים את קוביות הגבינה המלוחה ומניחים שכבה נוספת של עלי לזניה. יוצקים את תערובת הקוטג', מניחים את השכבה האחרונה של עלי הבצק פסטה ויוצקים את החצי השני של הרוטב. ניתן לפזר גבינה צהובה מגורדת מעל הרוטב
3. מכניסים את התבנית לתנור למשך שעה על חום בינוני
דרג: