לזניה כשרה לפסח

הלזניה לא יוצאת מהתפריט בפסח

מאת: אסתר פלח

דרג:
לזניה כשרה לפסח
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מצות לפי גודל התבנית
  • 1גבינה לבנה רכה
  • ו גביע קוטג'
  • כוס גבינה צהובה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • רוטב:
  • רסק עגבניות אחד
  • שום כתוש
  • פפריקה מתוקה
  • אורגנו

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל הגבינות יחד.
2. שמים בסיר עגבניות מרוסקות,רסק עגבניות,תבלינים ושום כתוש, מבשלים הכול יחד. הרוטב נעשה סמיך מאוד,נ יתן להוסיף מים.
3. מניחים מצות בתבנית,רצוי פיירקס. יוצקים חצי מכמות הגבינה ואז יוצקים מעט רוטב.
4. מניחים שוב שכבת מצות ושוב גבינה ושוב מעט רוטב.
5. לבסוף מניחים שכבת מצות אחרונה ויוצקים את כל הרוטב על המצות. ניתן לפזר גבינת פרמזן. מכניסים לתנור, עד שהרוטב והגבינה מבעבעים.
6. מקררים מעט ומגישים.
 
דרג: