לביבות תפו"א

לביבות תפ"א מטוגנות, מתכון פשוט ומהיר להכנה לאחד המאכלים המסורתיים של חג החנוכה

מאת: שולמית זרקא

דרג:
לביבות תפו"א
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10 לביבות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4-5 תפו"א
  • 1 בצל
  • פטרוזיליה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • 2 ביצים
  • קמח או פירורי לחם

אופן הכנה:

הכנה:
1. מגרדים בפומפיה תפו"א והבצל, חותכים את הפטרוזליה ומוסיפים לתערובת. מוסיפים תבלינים, קמח או פירורי לחם.
2. שוברים את הביצים לתוך התערובת ומערבבים.
3. מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים ומניחים על צלחת עם נייר סופג להורדת עודפי שמן.
דרג: