לביבות תפוח אדמה ובטטה

לביבות מושלמות לחנוכה או לכל אירוח

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
לביבות תפוח אדמה ובטטה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מנות 10

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 750 גרם בטטה
  • 750 גרם תפוח אדמה
  • 1 חבילה גבינת כנען מסדרת השף הלבן
  • 2 ביצים
  • 2 כפיות קמח מצה
  • 1 בצל גדול מטוגן
  • אגוז מוסקט
  • מלח
  • פלפל
  • שמן לטיגון
  • 2 גביעי קרם פרש מסדרת השף הלבן

אופן הכנה:


1. מקלפים ומגרדים את תפוחי האדמה והבטטה. סוחטים את הנוזלים מהעיסה המגורדת.
2. מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים ומוסיפים את התבלינים לפי הטעם האישי.
3. מחממים מחבת עם שמן טיגון, מכינים את עיסת הלביבות ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

דרג: