לביבות תפוח אדמה

מתכון מאוד קל בשיתוף עם הילדים

מאת: גלית חכם

דרג:
לביבות תפוח אדמה
שף מתחיל - קל

כמות מנות: 1 מנה

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 תפוח אדמה
  • 1 ביצה
  • קורט מלח ופלפל שחור גרוס
  • שמן
  • מעל הלביבה:
  • מייפל/ריבה/דבש

אופן הכנה:

הכנה
1. מגרדים את התפוח אדמה בפומפיה
2. מצרפים את בלילת הביצה לתפוח אדמה מוסיפים את המלח ופלפל ומערבבים.
3. לוקחים מחבת מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבלילה כל צד עד להשחמה קלה.
4. מעל הלביבה מוסיפים את המייפל או את ריבה או את הדבש לבחירתכם.

 

דרג: