לביבות תפוחי עץ וגבינה בולגרית

לביבות מתקתקות עם גבינה ותפוח עץ, מתכון לתנור ולא בטיגון

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
לביבות תפוחי עץ וגבינה בולגרית
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 תפוחי עץ מגורדים
  • 150 גרם גבינה מלוחה קשה (בולגרית/צפתית וכדו') - אפשר רזה אך לא פחות מ5%
  • 3 ביצים
  • כ-3/4- כוס קמח תופח (הכמות - עד שיש סמיכות מספקת של העיסה)
  • 2 כפיות שטוחות קינמון (אפשרות)
  • מלח
  • פלפל (ביד נדיבה)

אופן הכנה:

1. מגרדים בפומפייה את תפוחי העץ והגבינה המלוחה.
2. מערבבים יחד את כל החומרים (בזהירות על הגבינה, אפשר להוסיפה בסוף).
3. יוצקים בעזרת כף גדולה שורות של לביבות מהעיסה בתבנית מצופה נייר אפיה (כדאי לשמנו בעדינות בשמן קנולה - לא יותר מכף)
ואופים בחום של 200 מעלות עד השחמה.
 

דרג: