לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה מטוגנות לחג חנוכה, מומלץ להגיש לצד קערת שמנת ויוגורט

מאת: פז וינברג

דרג:
לביבות תפוחי אדמה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 10 לביבות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 תפוחי אדמה
  • שתי כפות קמח
  • 1 ביצה

אופן הכנה:

הכנה:
1. מקלפים את התפוחי אדמה, מרסקים בפומפיה גסה את תפוחי האדמה, מוסיפים ביצים וקמח ומערבבים.
2. יוצרים מהעיסה לביבות ומטגנים בשמן חם בשני הצדדים, עד שנהיה צבע זהוב ומוציאים מהמחבת.
דרג: