לביבות תפוחי אדמה וקישואים

מתכון חגיגי לחנוכה ללביבות תפוחי אדמה וקישואים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: מתכון גולש

דרג:
לביבות תפוחי אדמה וקישואים
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 קישואים מגורדים
  • 2 תפוחי אדמה גדולים מגורדים
  • 2 בצלים מגורדים
  • 3 ביצים
  • 2 כוסות קמח
  • 3 כפות פתיתי פרמזן
  • חצי כוס שמן זית
  • מלח , פלפל
  • 3 כפות עשבי תיבול קצוצים – טימין, בזיליקום, פטרוזיליה (ניתן רק חלק מהם)

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל החומרים בקערה
2. מטגנים לביבות במחבת עם 2 כפות שמן זית .
לחילופין ניתן ליצור לביבות בתבנית מרופדת בנייר אפיה משומן בשמן זית. יש לאפות בחום גבוה 220 מעלות.
3. להגיש עם שמנת חמוצה.

דרג: