לביבות תפוחי אדמה וגבינה

גרסה נוספת למתכון לביבות תפוחי אדמה בתוספת גבינה, להגיש לצד קערת יוגורט ושמנת

מאת: הדס יברוב

דרג:
לביבות תפוחי אדמה וגבינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 תפוחי אדמה גדולים
  • 1 בצל
  • 1 גביע גבינה 5%
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל

אופן הכנה:


1. חותכים את הבצל לחתיכות קטנות ומטגנים אותו.
2. במקביל, מבשלים בסיר גדול את תפוחי האדמה.
3. בשלב זה מגרדים את תפוחי האדמה במגרדת.
4. שמים את התפו"א בקערה ומוסיפים את הבצל המטוגן, ביצים, גביע גבינה, פירורי לחם, ואת התבלינים הרצויים.
5. מערבבים היטב עד קבלת עיסה לא סמיכה.
6. יוצרים לביבות מהעיסה ומטגנים מצד אחד ולאחר מכן הופכים ומטגנים את הצד השני

דרג: