לביבות תפוחי אדמה ובצל

לביבות מטוגנות קלאסיות לחג החנוכה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
לביבות תפוחי אדמה ובצל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 תפוחי אדמה קולפים
  • 2 בצלים -קלופים
  • 2 ביצים
  • פלפל שחור
  • מלח
  • 2.5 כפות קמח
  • שמן לטיגון (לא שמן זית)
  • שמנת חמוצה

אופן הכנה:

1. מחממים שמן עמוק לטיגון.
2. קוצצים את הבצל.
3. מגרדים את תפוחי האדמה בפומפיה וסוחטים הנוזלים עד כמה שניתן.
4. מערבבים את כל שאר הרכיבים.
5. יוצרים מהתערובת לביבות, וסוחטים שוב (עם הידיים).
6. מטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב. מניחים על נייר סופג וסופגים את השמן מכל הצדדים.
7. מגישים עם שמנת חמוצה.

דרג: