לביבות תפוחי אדמה

לביבות קלאסיות לחג החנוכה וגם לנשנוש בימי חול. מומלץ להוסיף תבלינים ועשבי תיבול

מאת: מתכון גולש

דרג:
לביבות תפוחי אדמה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 25 לביבות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 בצל
  • 2 תפוחי אדמה
  • 2 ביצים
  • עשבי תיבול ותבלינים
  • 3 כפות קמח

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
  • מגרדים את התפוחי אדמה בפומפייה עם להבים גדולים.
  • לאחר מכן סוחטים היטב את הנוזלים של התפוחי אדמה ומניחים במסננת.
  • מטגנים בצל קצוץ דק דק
  • לוקחים קערה ומוסיפים את המרכיבים: 3 כפות קמח, תפוחי האדמה המסוננים, הבצל המטוגן, 2 ביצים ותבלינים לפי הטעם.
  • מערבבים היטב וסוחטים את יתרת הנוזלים
  • מחממים שמן במחבת ומטגנים את הלביבות משני הצדדים. 


  • דרג: