לביבות רושטי קולרבי ותפוחי אדמה עם מטבל גבינות

לביבות רושטי קולרבי ותפוחי אדמה עם מטבל גבינות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
לביבות רושטי קולרבי ותפוחי אדמה עם מטבל גבינות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 לביבות גדולות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 תפוחי אדמה בגודל בינוני, קלופים
  • 2 יחידות קולורבי
  • שמן לטיגון
  • למטבל גבינות:
  • 1 שקית (500 גרם) גבינת כנען 5% מסדרת השף הלבן, מפוררת
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9% תנובה
  • 1 שורש פטרוזיליה מגורר
  • 2 כפות פטרוזיליה טרייה, קצוצה
  • 1 כפית מיץ לימון
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. במגרדת גסה מגרדים את הקולורבי ותפוחי האדמה. מסננים את הנוזלים ומערבבים.
2. מחממים שמן במחבת בינונית. יוצרים לביבות דקות ויבשות, מעבירים למחבת ומטגנים בחום בינוני צד אחד כ-3 דקות לפחות או עד להזהבה (לא להפוך לפני בכדי שהלביבה לא תתפרק), הופכים ומטגנים כ-3-4 דקות. מטבלים במלח ופלפל.
3. למטבל גבינות: בקערה בינונית מערבבים גבינת כנען, גבינה לבנה, שורש פטרוזיליה, עשבי תיבול ולימון, מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם לביבות חמות.
דרג: