לביבות קישואים ובצל

לביבות מושלמות לחנוכה או לכל ארוחה

מאת: שלומית אברהם

דרג:
לביבות קישואים ובצל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מנות 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 קישואים מגורד בפומפיה
  • בצל גדול מגורד בפומפיה
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח/פירורי לחם
  • פלפל לפי הטעם
  • מלח

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מגרדים בפומפיה את הבצל והקישואים ומסננים היטב מנוזלים.
2. מערבבים את כל החומרים בקערה.
3. בצלחת שטוחה שמים אטריות ביצים דקות.
4. קורצים בידיים קציצות קטנות ומעבירים לצלחת האטריות. מדביקים את הלביבות מכל כיוון.
5. מטגנים בשמן עמוק וחם.

דרג: