לביבות עדינות עם בולגרית ותירס

לביבות עדינות עם בולגרית ותירס

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
לביבות עדינות עם בולגרית ותירס
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 40 דקות

כמות מנות: 10-12 י"ח

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 תפוחי אדמה גדולים, קלופים
  • 2 ביצים גדולות, טרופות
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 קורט פלפל שחור
  • 4 כפות גרגירי תירס, ללא נוזלים
  • 2 כפות יוגורט "יופלה" לבן בטעם טבעי של תנובה
  • 6 כפות גבינת בולגרית "פיראוס" של תנובה, מגורדת
  • 6 כפות קמח לבן תופח
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • ממרח עגבניות מיובשות, לפי הטעם

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מגרדים את תפוחי האדמה בפומפייה דקה וסוחטים היטב בכפות הידיים, להוצאת נוזלים. מעבירים לקערה.
2. מוסיפים אל קערת תפוחי האדמה המגורדים את שאר החומרים ומערבבים היטב לעיסה אחידה ומחוברת אך עדינה.
3. מחממים שמן קנולה בגובה של פחות מחצי ס"מ במחבת לחום בינוני. בעזרת כף מעבירים מעיסת הלביבות למחבת עם השמן החם, משטחים את הלביבה בעדינות לכל הצדדים, לעובי אחיד.
4. צולים להשחמה מצד אחד, הופכים בעזרת מרית.
5. מוציאים את הלביבות אל צלחת מרופדת בנייר סופג.
6. מגישים בליווי ממרח עגבניות.

דרג: