לביבות ספגטי

לביבות ספגטי

מאת: סיגל אהרון

דרג:
לביבות ספגטי
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • כוס איטריות דקות וקצרות
  • 1 ביצה
  • 2 כפות קמח
  • שמן לטיגון
  • מלח
  • ניתן להוסיף ירקות מגורדים כמו גזר, פלפלים חתוכים לקוביות קטנות או עשבי תיבול
  • קישואים
  • פלפל
  • ללביבות מתוקות ניתן להוסיף תפוחי עץ, צימוקים ואגוזים שבורים)
  • צימוקים
  • אגוזים שבורים
  • עשבי תיבול
  • תוספות להגשה:
  • שמנת
  • ריבה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מבשלים את האיטריות לפי ההוראות על גב האריזה. מסננים ומקררים לטמפ' החדר (ניתן להכין יום קודם)

2. מערבבים את האיטריות עם הביצה והקמח. אם רוצים לאכול לביביות מלוחות מוסיפים קמצוץ מלח ופלפל שחור לפי הטעם

3. מחממים מחבת עם שמן ויוצקים את הבלילה (אפשר לביבות קטנות או לביבה גדולה) מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מוציאים לצלחת עם נייר סופג

4. מוסיפים שמנת או ריבה
 

דרג: