לביבות מסורתיות

לביבות מסורתיות

מאת: ציפורה חן

דרג:
לביבות מסורתיות
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים,קלופים ומגורדים
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח תופח
  • 1 גבינת חמד 5%
  • 1 שקית אבקת מרק בצל
  • פילפל שחור,טחון טרי
  • תרסיס שמן

אופן הכנה:


1.מערבבים יחד את כל החומרים לבלילה אחידה
2.מרססים מחבת טפלון בתרסיס שמן, ומחממים על אש בינונית. צרים מהבלילה לביבות, ומטגנים משני צדדים.
3. לגיוון:
אפשר לצקת את הבלילה לתבנית חסינת חום, ולאפות 10 דקות בחום בינוני
ניתן להחליף תפוחי אדמה בכרובית מבושלת במי מלח

דרג: