לביבות כרובית

לביבות כרובית

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
לביבות כרובית
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ראש כרובית קטן
  • 100 גר' פיראוס חמד לייט 5%
  • 100 גר' פיראוס צפתית 5%
  • 25 גר' עמק לייט מגוררת
  • 100 גר' גבינת כנען מסדרת השף הלבן
  • 5 חלבונים
  • 2 חלמונים
  • 2 כפות קמח מלא
  • 1 כף פירורי לחם
  • 1 שן שום
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.מבשלים כרובית עד ריכוך מלא. מועכים קלות ומודדים שתי כוסות.
2.מגררים את הגבינות הקשות. כותשים שן שום. מערבבים את כל החומרים לעיסה.
3.מחממים מחבת (רצוי עם ציפוי שמונע הדבקה) ושמים כפית שמן זית.מורחים שמן עם מברשת סיליקון לפיזור אחיד.
4.שמים במחבת לביבות עם כף רגילה. מטגנים עד הזהבה, הופכים וממשיכים לטגן.
5.מוסיפים כפית שמן בכל שני סיבובי טיגון, או לכל 6 מנות.

 

דרג: