לביבות ירקות וקשקבל

לביבות ירקות וקשקבל בניחוח בזיליקום מוגשות עם יוגורט עיזים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
לביבות ירקות וקשקבל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 15 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 בטטה בינונית קלופה
  • 1 מקל כרישה באורך 10 ס"מ
  • 2 קישואים בינוניים, נקיים מקצוות
  • 4 ביצים טרופות
  • 4 כפות קמח תופח
  • 2 קורט מלח
  • 4 עלי בזיליקום קצוצים דק
  • מעט פלפל שחור טחון
  • 2 כפות גבינת "גלעד – קשקבל" של תנובה, מגוררת
  • שמן קנולה לטיגון
  • להגשה
  • יוגורט עזים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מגררים את הבטטות והקישואים בפומפייה דקה וסוחטים בידיים את הנוזלים.
2. חוצים את הכרישה לאורכה ופורסים לפרוסות.
3. מערבבים ביחד את כל החומרי הגלם למעט שמן הטיגון לעיסה אחידה.
4. מחממים שמן לטיגון במחבת רחבה לחום בינוני.
5. בעזרת כף לוקחים מבלילת הלביבות ומעבירים אל השמן החם, פוחסים קלות וצולים להשחמה.
6. מגישים חם וטרי בליווי יוגורט עיזים.

דרג: