לביבות זוקיני וגבינה ברוטב יוגורט

לביבות זוקיני וגבינה מטוגנות ברוטב יוגורט חמצמץ, מנה קלילה ומיוחדת לארוחה חלבית חגיגית

מאת: אינה פיינרמן \

מקור מתכון: אינה פיינרמן

דרג:
לביבות זוקיני וגבינה ברוטב יוגורט
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 15 לביבות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 זוקיני גדולים וקשים
  • 8 כפות קמח מלא
  • 150 גרם גבינת פטה קשה
  • 150 גרם גבינת ריקוטה
  • 2 ביצים
  • 1 כף נענע, קצוצה
  • 1 כף פטרוזיליה, קצוצה
  • מלח
  • פלפל
  • 2 כפות שמן לטיגון
  • לרוטב:
  • 1 גביע יוגורט ( לפי הטעם)
  • 2 כפות עשבי תיבול, קצוצים דק
  • בצל ירוק קצוץ דק
  • מלח
  • מעט שמן זית

אופן הכנה:

הכנה:
1. מגררים את הזוקיני במגררת גסה.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים. אם התערובת דלילה מדי מוסיפים מעט קמח מלא. מניחים לכמה דקות, לאיחוד המרכיבים.
3. מחממים במחבת שמן ומטגנים לביבות בינוניות עד הזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
4. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומגישים יחד.
דרג: