לביבות גבינה מתוקות

לביבות גבינה מתוקות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
לביבות גבינה מתוקות
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 250 גרם גבינה לבנה % 0.5 שומן
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח תופח
  • לפי הטעם ממתיק מלאכותי
  • קורט קינמון טחון
  • טיפות תמצית וניל או רום
  • 1 גביע פרי-פרי 778 תפוחים+ תות

אופן הכנה:

אופן ההכנה: 1. טורפים את הביצים עם הגבינה. מוסיפים את יתרת החומרים ומשהים דקות אחדות.
2. מרססים מחבת טפלון בתרסיס שמן ומחממים על אש בינונית. צרים מהבלילה 8 לביבות ומטגנים משני הצדדים.
3. את לביבות הגבינה מגישים עם פרי- פרי.  
דרג: