לביבות גבינה מלוחות

לביבות גבינה לא חייבות להיות מתוקות. הלביבות האלה יכולות להיות תוספת נהדרת לארוחת שבועות, במיוחד עם תוספת של קרם פרש ועירית קצוצה מעל.

מאת: רוני רוזנצוייג

דרג:
לביבות גבינה מלוחות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 15 דקות

כמות מנות: 7

סוג תבנית / כלי: מחבת

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 250 גרם גבינה למאפים של "השף הלבן"
  • 1 גביע (200 מ"ל) קרם פרש של "השף הלבן"
  • 200 גרם גבינה בולגרית למריחה עם חצילים
  • 2 ביצים גדולות
  • 6 כפות קמח
  • 1/4 כפית מלח
  • להגשה: כף עירית קצוצה, קרם פרש

אופן הכנה:

שמים בקערה את כל מרכיבי הלביבות ומערבבים. התערובת אמורה להיות לא נוזלית מדי. אם נוזלי או דליל - להוסיף עוד כף קמח. מטגנים את הלביבות במחבת עם שמן לכמה דקות מכל צד. מגישים עם קרם פרש ועירית קצוצה. מתקבלות כ- 15 לביבות

דרג: