לביבות גבינה מטוגנות

לביבות גבינה פריכות, מתאימות כתוספת או כמנה ראשונה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: חביבה טל

דרג:
לביבות גבינה מטוגנות
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 40 דקות

כמות מנות: 15 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 250 גרם גבינה לבנה 5% או קוטג'/ריקוטה
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 ביצים מופרדות
  • 2 כפות סוכר
  • 4 כפות קמח מצה או קמח רגיל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • שמן קנולה לטיגון
  • לקישוט:
  • סוכר
  • קינמון

אופן הכנה:

1. מערבבים חלמונים עם גבינה, סוכר, מלח וקמח מצות (בפסח) או קמח רגיל. 
2. מקציפים חלבונים ולאחר מכן מערבבים עם תערובת הגבינה בתנועות קיפול עדינות.
3. מחממים שמן במחבת ויוצקים כף מהתערובת למחבת. מזהיבים את הלביבות משני הצדדים.
4. זורים סוכר מעורבב בקינמון או מקשטים בכפית ריבה.
דרג: