לביבות גבינה -בטטה

לביבות גבינה מתוקות מעט בתוספת משדרגת בדמות -בטטה, מומלץ להגשה במהלך חג שבועות

מאת: תמר בן סעדיה

דרג:
לביבות גבינה -בטטה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 3-4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 בטטות גדולות מבושלות וקלופות.
  • 1 תפוח אדמה מבושל
  • 2 ביצים
  • 1 גביע גבינת שמנת נפוליאון
  • חצי גביע גבינת ריקוטה
  • חצי כוס פירורי לחם
  • 1 כף סירופ מייפל
  • כפית מלח
  • חצי כוס אגוזי מלך קצוצים דק

אופן הכנה:


1. מקלפים תפוח אדמה ובטטה, מבשלים במים חמים, מועכים, מוסיפים גבינת שמנת, וריקוטה, ומקררים מעט.
2. כשהתערובת קרה מוסיפים ביצים, סירופ מייפל, מלח, פירורי לחם ואגוזי מלך הקצוצים.
3. מחממים שמן במחבת ומטגנים לביבות מהתערובת.

דרג: