לביבות ברוקולי ופטריות

לביבות מטוגנות, מנה נהדרת לארוחת ערב, ניתן להגיש לצד חומוס, סלט ירוק ועוד

דרג:
לביבות ברוקולי ופטריות
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גר' ברוקולי קפוא או טרי - ניתן להכין גם מכרובית
  • קופסת פטריות
  • 3 ביצים
  • 3 כפות פרורי לחם
  • כף אבקת מרק פטריות
  • פלפל שחור
  • מלח
  • בצל ירוק (לא חובה)

אופן הכנה:


1. מרתיחים את הברוקולי בסיר עם מים ומלח, מסננים ומועכים עם מועך תפוחי אדמה, נפטרים מנוזלים מיותרים.
2. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב, מחממים מחבת גדולה ומטגנים בשמן עד להזהבה משני הצדדים.
3. ניתן להגיש לצד טחינה/ חומוס/ סלט ירוק או אפילו סתם כך ללא תוספות.

דרג: