לביבות ביתיות וחמימות לימי החנוכה

לביבות של פעם פשוטות וטעימות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
לביבות ביתיות וחמימות לימי החנוכה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מגש

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 בטטות/תפוחי אדמה מבושלות וקלופות
  • 2 כפות קמח
  • 2 ביצים
  • פטרוזיה ובצל לפי הטעם
  • 2 כפות בצל מטוגן
  • מלח
  • פלפל
  • בהרט

אופן הכנה:

הכנה:
1. מועכים במזלג את הבטטות/תפו"א.
2. מוסיפים את כל החומרים, מערבבים, מטגנים ואוכלים.
דרג: