לביבות בטטה עם גבינת מוצרלה, תמרים וגלידה

קינוח מיוחד של לביבות בטטה עם גבינה, תמרים וגלידה - לחובבי ההרפתקאות במטבח

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
לביבות בטטה עם גבינת מוצרלה, תמרים וגלידה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 11/2 ק"ג בטטה קלופה ומגוררת בפומפיה דקה
  • 1 חבילה גבינת ״כנען״
  • 1 כוס תמרים קצוצים
  • 1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
  • קמצוץ מלח
  • 1 ביצה
  • מעט קינמון
  • 3 כפות סוכר
  • שמן לטיגון
  • גלידת וניל להגשה

אופן הכנה:

1. סוחטים היטב את הבטטה ומניחים בקערה
2. מערבבים עם שאר המרכיבים.
3. מחממים את השמן במחבת על חום בינוני. יוצרים לביבות ומטגנים. (במידת הצורך מוסיפים מעט פרורי לחם) מטגנים עד קבלת גוון זהוב ומסירים מהאש.
4. להגשה: מחממים מעט, מניחים כדור גלידה מעל ומגישים. 
 

דרג: