לביבות בטטה, בולגרית וכוסברה

חנוכה - לביבות בטטה, בולגרית מעודנת וכוסברה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
לביבות בטטה, בולגרית וכוסברה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק"ג בטטה קלופה
  • 250 גרם בולגרית מעודנת מסדרת פיראוס
  • 3 כפות כוסברה קצוצה
  • פלפל לבן לפי הטעם
  • 1 ביצה טרופה
  • 2 כפות פירורי לחם
  • שמן לטיגון

אופן הכנה:


1. מגררים את הבטטה בפומפייה דקה, סוחטים את הנוזלים ומעבירים לקערת ערבוב.
2. מוסיפים בולגרית מעודנת מפוררת, ביצה, פרורי לחם וכוסברה- מערבבים ומתבלים במעט פלפל לבן.
3. מחממים מחבת עם שמן, יוצרים לביבות ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
4. מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם.


 

דרג: