לביבות אטריות ואגוזים

לביבות מיוחדות מאטריות עם טוויסט של אגוזים ותוספת שמנת חמוצה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: ויטי סילברמן

דרג:
לביבות אטריות ואגוזים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת אטריות ביצים מלבניות ושטוחות
  • 3 ביצים
  • 1 מיכל גבינת קוטג' של תנובה
  • 4 כפות פירורי לחם
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • 3/4 כוס פירות יבשים: צימוקים, משמשים, קוקוס, חמוציות
  • פלפל שחור
  • כפית קינמון
  • שמן קנולה או חמניות לטיגון
  • שמנת חמוצה של תנובה (להגשה)

אופן הכנה:

1. מבשלים את האטריות במי מלח. מסננים ומצננים במים קרים.
2. מניחים את האטריות בקערה, מוסיפים את גבינת הקוטג' והביצים ומערבבים.
3. מוספים את יתרת המרכיבים ומערבבים.
4. מחממים מעט שמן במחבת ומעבירים אליה את התערובת. מזהיבים במשך 2 דקות מכל צד. 
5. מגישים עם שמנת חמוצה בצד. 
 
דרג: