לבבות מלפפון וגבינות

לביבות עם טוויסט

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
לבבות מלפפון וגבינות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: לפי פרוסות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 8 פרוסות דקות של לחם לבן
  • 150 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 2 כפיות שמיר קצוץ
  • 1/4 כפית שום כתוש או אבקת שום
  • מלפפון אחד פרוס ל-24 פרוסות
  • 3 פרוסות גבינה צהובה פיקנטית או "טוסטי"
  • 3 חותכנים בצורת לב (שלושה גדלים שונים, במידות אורך: 3 ס"מ, 1/2 2 ס"מ, 1/2 1 ס"מ).
  • לממרח הגבינה:
  • גבינה לבנה 5% או 9% מתובלת
  • מלח, פלפל ושום

אופן הכנה:

הכנה:
1. קורצים מכל פרוסת לחם 3 לבבות בעזרת החותכן הגדול. מורחים פני כל הלבבות וצדדיהם בממרח הגבינה.
2. טובלים את הצדדים המרוחים בגבינה בשמיר קצוץ מכל הצדדים.
3. קורצים לבבות מפרוסות המלפפון בעזרת החותכן השני בגודלו. לב אחד מכל פרוסה.
4. בעזרת החותכן הקטנטן קורצים לבבות קטנטנים מפרוסות הגבינה.
5. על הלב הגדול המרוח בגבינה, מניחים את לב המלפפון ועליו את לב הגבינה הצהובה.
דרג: