לבבות מוס שמנת ותותים עם ג׳לי אדום

קינוח מלא באהבה: מוס גבינה ותוים עם שכבת ג׳לי מפנקת בכוסות אישיות בצורת לבבות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: טל אמר

דרג:
לבבות מוס שמנת ותותים עם ג׳לי אדום
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 40 דקות

כמות מנות: 12 קינוחים אישיים

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • לבסיס:
  • 2 כוסות קורנפלקס
  • 200 גרם אגוזי מלך קצוצים
  • 100 גרם שוקולד מריר מגורד
  • 1/2 כוס סירופ מייפל
  • 2 כפות מים רותחים
  • למילוי:
  • 2 מיכלי שמנת להקצפה של השף הלבן
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 5 כפות סוכר
  • 1 כוס חלב
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3 גביעי שמנת חמוצה של תנובה
  • לציפוי:
  • 1 חבילת תותים חתוכים לקוביות בינוניות
  • 1 ג'לי בטעם תות

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

הכנת הבסיס:
1. מערבבים בקערה אחת את הקורנפלקס, אגוזי המלך, השוקולד המגורד
2. בדוס נפרדת מערבבים את המייפל עם שתי כפות המים החמים
3. יוצקים את המיפל בקערה לתוך שאר המצרכים ומערבבים היטב

הכנת המילוי:
1. מערבבים היטב בקערה את שלושת גביעי השמנת עם 3 כפות סוכר
2. בקערה נפרדת מקציפים את השמנות, החלב, 2 כפות סוכר, 1 שקית סוכר וניל, עד לקבלת קצפת יציבה
3. מקפלים את השמנת והסוכר לתוך הקצפת עד לקבלת תערובת אחידה

הרכבת המנה:
1. לוקחים את הגביע הכוס בצורת לב ומשטחים לתוכה 2 כפות מהבסיס עד לקבלת שכבה בגובה חצי ס"מ
2. יוצקים כשלוש כפות גדושות מהמילוי ומשטחים למעלה
3. שמים פרוסות של תותים על המילוי
4. מכינים את הג'לי תות לפי ההוראות ויוצקים כשתי כפות של ג'לי בעדינות על התותים
 
דרג: