כתיתות שניצל גבינות ופירה בטטה

שניצל חלבי בליווי פירה בטטה

מאת: עורך שף לבן \

מקור מתכון: אבי שליסל

דרג:
כתיתות שניצל גבינות ופירה בטטה
עד 60 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 45 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לכתיתות השניצל
  • 1 חבילה (500 גרם) גבינת כנען מסדרת השף הלבן
  • 250 גרם גבינה לאפיה 5% מסדרת השף הלבן
  • 4 כפות פירורי לחם
  • 1 שקית פתיתי צהובה לייט מסדרת השף הלבן
  • לציפוי הכתיתות
  • 3/4 כוס קמח
  • 3 ביצים טרופות עם מעט מים
  • 1/2 1 כוסות פירורי לחם
  • שמן לטיגון
  • לפירה הבטטה
  • 1 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לרבעים
  • 1 ק"ג תפוחי אדמה קלוף וחתוך לרבעים
  • 1/2 מיכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 1 שקית פתיתי פרמזן מסדרת השף הלבן
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מניחים את תפוחי האדמה והבטטות בסיר עם מים ומעט מלח ומבשלים עד לריכוך כ- 20 דקות .
2. מסננים את מי הבישול מהסיר עם הבטטות, מועכים ומוסיפים חמאה, פתיתי פרמזן ושמנת לבישול, מערבבים ומתבלים .
3. מערבבים את כל מרכיבי השניצל ומתבלים.
4. יוצרים כתיתות.
5. מצפים בקמח, ביצה ופרורי לחם.
6. מטגנים בשמן רדוד עד לקבלת צבע זהוב.

הגשה: מגישים עם סלט עלי בייבי ועגבניות שרי
דרג: