כרעי עוף בקונפיטורת תותים ופלפל שחור גרוס

מנה בשרית מיוחדת עם רוטב מתקתק שתשדרג את ארוחת השישי שלכם

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
כרעי עוף בקונפיטורת תותים ופלפל שחור גרוס
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 10 יחידות כרעי עוף
  • 300 גרם קונפיטורת תות
  • 1 כף פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס מים רותחים
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1 סלסלה תותים נקיים וחצויים
  • 1/2 כוס יין אדום מתוק

אופן הכנה:

1. מסדרים בתבנית את כרעי העוף.
2. מערבבים את הקונפיטורה עם המים, אבקת המרק, הפלפל והיין ושופכים מעל העוף.
3. מכניסים לתנור וצולים במשך 50 דקות בחום של 170 מעלות כשהתבנית מכוסה. מוציאים את הכסוי ומוציאים מעט משכבת השומן שנוצרה.
מפזרים את התותים בין כרעי העוף וצולים עוד 5 דקות ללא כיסוי.
 
דרג: