כריכי סלק אדום בגבינה צהובה

כריך שהוא מעדן

מאת: עליזה גבאי קרשבסקי

דרג:
כריכי סלק אדום בגבינה צהובה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 סלקים אדומים, שלמים וקלופים, מוקפאים "סנפרוסט", פרוסים גס
  • 200 גרם גבינה צהובה פיקנטית חתוכה לריבועים
  • 1 ביצה טרופה
  • פירורי לחם מתובלים בזרעי פשתה ובזעתר
  • שמן לטיגון

אופן הכנה:

הכנה
1. ממלאים כל 2 עיגולים של סלק בריבוע של גבינה. טובלים בביצה.
2. מצפים היטב בפירורי הלחם המתובלים ומטטגנים בשמן עמוק.

דרג: