כריך פתוח עם ביצה מקושקשת, גבינה בולגרית ובצל עירית

כריך עשיר וצבעוני בלחם ג׳באטה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
כריך פתוח עם ביצה מקושקשת, גבינה בולגרית ובצל עירית
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 3 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 יחידות לחם ג’באטה
  • 6 ביצים
  • 1/2 מיכל קוביות גבינה בולגרית מסידרת פיראוס
  • 2 יחידות פלפל אדום קלוי וקלוף חתוך לרצועות רחבות
  • מעט בצל עירית קצוץ
  • 1/2 כוס חלב
  • 2 כפות חמאה לטיגון

אופן הכנה:

1. חותכים את לחם הג’בטה ומוציאים מעט מהמרכז הרך.
2. טורפים את הביצים עם החלב ולאחר מכן מערבבים פנימה את העירית וקוביות הגבינה הבולגרית.
3. במחבת חם ממיסים את החמאה ושופכים את תערובת הביצים. מערבבים עד שהביצה המקושקשת מוכנה.
4. שופכים לכל ״סירת-לחם״ 1/3 מכמות הביצה, מקשטים ברצועות הפלפל, מכסים בחלק השני של לחם הג’בטה ומגישים. 
דרג: