כריך פסטרמה ופלפלים קלויים מושקע במיוחד

המרכיבים שיעשו לכם את הכריך פסטרמה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אמנון זמיר

דרג:
כריך פסטרמה ופלפלים קלויים מושקע במיוחד
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ בשרי

זמן עבודה: 5 דקות

כמות מנות: 1 כריך

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • פרוסות חלה
  • פסטרמה הודו או כל פסטרמה אחרת
  • מיונז
  • ממרח זיתים של "אוליביה"
  • ממרח עגבניות של "אוליביה"
  • פלפלים אדומים טריים
  • עלי רוקט

אופן הכנה:

הכנה
1. קולים את הפלפלים בתנור או על האש, מקלפים ומצננים.
2. על פרוסה אחת מורחים מיונז וממרח עגבניות של "אוליביה".
3. מניחים עלי רוקט ופסטרמה של "טירת צבי".
4. מורחים פרוסה שנייה בממרח זיתים של "אוליביה" ומניחים עליה פסטרמה ופלפלים קלויים.
5. מורחים פרוסה שלישית במיונז וממרח עגבניות של "אוליביה" ומניחים מעל.
6. סוגרים את הכריך וחוצים אותו לשני משולשים.

אפשר לחמם בטוסטר גריל (שעושה "קווטצ'") אם אוהבים.


דרג: